نحوه پرداخت مهریه و نفقه به صورت همزمان و اعسار چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۸ #44640615

با سلام
در دعوی طلاق اجرت المثل زوجه رد شد و نفقه و مهریه تعیین شد .در صورت پذیرفته شدن اعسار نفقه و مهریه .ایا باید اعسار مهریه و نفقه را همزمان پرداخت کنم یا ابتدا اعسار نفقه را بدهم تا تمام شود و سپس اعسار مهریه شروع میشود؟
چون من مال و اموالی ندارم و فقط ی حقوق بگیر ساده هستم با مانده حقوق ماهاتخ۸۰۰هزار تومان. اگر همزمان بگویند پرداخت کنم من که ندارم و از حقوقم چیزی نمیاند و خودم چگونه امرار معاش کنم؟ایا روال اینگونه میشود که اول نفقه را بدهم بعد از اتمام شروع به پرداخت مهریه کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز
خوب مقداری از حقوق شما توقیف می گردد (یک چهارم) و از آن بدهی شما به نسبت پرداخت می گردد