آیا قاضی میتواند شاکی را مجبور به رضایت دادن کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۸ #44635912

سلام خسته نباشید
پرونده ۱) شخصی با سوظن اینکه با زنش رابطه دارم مرا مورد ضرب و جرح قرارداد و گوشیم را دزدید
ازش شکایت کردم و قرار نهایی به نفعم صادر شده
این پرونده به کنار
پرونده ۲) ایشون بعد اینکه گوشیمو دزدید رفت واسم پیج اینستاگرام درست کرد و کل عکس های شخصیم منتشر کرد که ازش شکایت کردم و فتا مشخص کرد کار خودشه
پرونده ۳) ایشان هم رفته از من شکایت کرده که مزاحم خانومش شدم که مدرک کافی نداشت چون اصلا رابطه ای نبوده
متاسفانه دادیار پرونده ای که من شاکی ام (پرونده۲) با داد و بیداد و تهدید و ارعاب رضایت هر دوی ما رو گرفت هم من رضایت دادم هم اون (پرونده۳) مشروط به اینکه تا یک هفته تمام خسارت هامو بده
میخواستم اینو بدونم دادیار چنین صلاحیتی داره که تو پرونده ای که تو شعبه خودش نیست هم دخالت کنه؟ و شاکی رو مجبور به رضایت کنه؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر دادیار امکان چنین اقدامی را نداشته ااست

خیر ولی توصیه به صورت صلح وسازش امکانش هست

سلام خیر. هرگز نمیتونه اینگونه اقدامی را انجام دهد