روند پرونده بعد از دادیاری چیست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱,۴۰۴ #44630039

به دلیل دادن پیام های زشت به بنده ما به جرم تهدید ومزاحمت وتوهین شکایت کردیم.پرونده بعد از بررسی در دادیاری حکم به زندان به مدت شش ماه شد ک طرف با قید ضمانت و تعهد کتبی آزاد شد ....اگر ما بخواهیم رضایت ندهیم و پرونده را ادامه بدهیم مراحل رسیدگی در دادگاه چگونه است؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام پرونده برای اصدارو تنظیم رای به مرجع قضایی ارسال و ارجاع می شود.

با سلام و احترام

در صورت احراز جرم پرونده با کیفرخواست برای رسیدگی و صدور رای به دادگاه ارسال می شود.

دادسرا رای صادر نمی کند و پرونده جهت صدور رای به دادگاه ارسال می شود، مدارک شما باید بررسی گردد

با سلام
دادیاری صرفا تحقیقات پرونده را انجام می دهد و در صورت صدور قرار جلب به دادرسی پرونده، دادگاه کیفری حکم به محکومیت متهم صادر می کند.

پرونده بعد از دادسرا به دادگاه ارسال میشود و درخصوص ان تصمیم گرفته میشود که ممکن است جلب یا منع تعقیب باشد

صدور رای بر عهده دادگاه است

سلام
پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد.