انتشار آگهی انحصار وراثت را پس از ابلاغیه اولیه خود شورای حل اختلاف انجام می دهد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۱۳ #44626462

یا وراث خودشان باید برای انتشار اقدام کنند؟

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شورا انجام خواهد داد

با سلام انتشار آگهی توسط شورا انجام میگیرد

سلام
پس از تشکیل جلسه رسیدگی و تقدیم مدارک توسط شما، انتشار آگهی توسط شورای حل اختلاف انجام میشود

بادرودوسلام انتشارآگهی ازطریق شورا انجام می شود.

درود بر شما، برای این امر پس اقدامات لازم، خود شورا مراتب آگهی را به عمل خواهد آورد.

انتشار آگهی توسط شورای حل اختلاف انجام میشود

با سلام انتشار آگهی توسط شورا صورت می گیرد و هزینه انتشار با خود متقاضی می باشد .