آیا میتوان درخواست پلمپ شرکت را داد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۲ #44589133

من اداره کار رفتم از کارفرما شکایت کردم و مبلغ ۷ میلیون برام زدم و حکم قطعی شده و کارفرما نمی دهد و مجبورا باید برم حکم اداره کار را دفتر قضایی ثبت کنم و من سوالم این است همکارم رفته این کار را کرده و اجرا احکام استعلام گرفته چیزی به نامش ثبت نیست ایا میتوان درخواست پلمپ شرکت را داد و سوال دوم ایا می توان درخواست داد حساب و اموال همه هیت مدیره برسی شود سوال سوم اموال چه کسی استعلام می گیردند سوال چهارم اگه همه برن شرکت بزنن پول و جمع کنند و اموال به نام کسی دیگه بزنن میشه این جور حق افراد بدبخت کارگر پایمال میشه و کارفرما بگه ندارم ودر صورتی که من میدونم میلیونی سود کرده سوال بعد من به پولم میرسم یا پایمال میشود و در حکم خوانده شرکت است و اسم شخص درج نشده راهکار گرفتن پولم چیست بهترین را چکار کنیم درخواست مسدودیت حساب بدیم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می اوانید با مراجعه به اجرای احکام حکم توقیف کلیه اموال شرکت را بهمراه مسدود کردن حساب ها دریافت کنید در صورت نداشتن مال و اموال می توانید حکم جلب کارفرما را دریافت کنید

با سلام
در صورتی که در حکم صادره محکوم علیه شرکت باشد فقط میتوانید اموالی که متعلق به شرکت بوده را توقیف نمائید البته نوع شرکت هم موثر میباشد
موفق باشید