تحصیل مال از طریق نامشروع به میزان 32 میلیون منجر به صدور چه حکمی میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۲۹۱ #44577989

سلام . اینجانب یک فقره چک به مبلغ 32میلیون تومان دادم که در موعد مقرر چک پاس نشد و ایشان چک را برگشت زد که 15 میلیون به ایشان پرداخت و مقرر شد پس از پرداخت مابقی چک دریافت شود که دارنده چک شکایت قضائی نمود و براساس مبلغ چک 32 میلیون ادعا نمود و قاضی هم حکم صادر کردو از حساب های بانکی بنده مسدود و پول برداشت شد بر مبنای 32 میلیون حال که تحصیل مال از طریق نامشروع بوده است حکم چیست؟

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
در خصوص تحصیل مال نامشروع بایستی ابتدا شکایت کنید و اثبات گردد . مجازات حبس و جریمه نقدی و حکم به رد مال به صاحب آن را در بر دارد .