آیا اثبات انتقال ملک غیر ممکن خواهد بود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۴ #44566465

سلام خسته نباشید
بنده عین مستاجره که پدرم۳ سال اجاره کرده بود و شرط انتقال بغیر هم سلب شده بود، رو اجاره دادم به شخص ثالث، در حال حاضر مالک اصلی عین و شخص ثالث از دست من شکایت انتقال مال غیر کردند.
آیا قابل اثبات است؟
و اینکه کلیه اجاربها مالک اصلی پرداخت شده است و مدت اجاره شخص ثالث به اتمام رسیده.
آیا مالک اصلی و موجر ذینفع محسوب میشوند؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باتوجه به۱) اتمام مهلت اجاره شخص ثالث
۲)دریافت اجاره بها از طرف موجر
نوعی رضایت ضمنی بر وجود انتقال اجاره به شخص ثالث بوده وگرنه تا قبل از اتمام مهلت و بدون اخذ مال الاجاره باید شکایت مطرح مینمود

فقط میتواند اجاره را فسخ نماید و نظر دکتر عباسی همکار محترم صحیح است

سلام
انتقال مال غیر شامل منافع مال هم می شود و مالک و مستاجر ذینفع اند

شکایت برعلیه شما درست تنظیم شده

قابل اثبات است.
مالک اصلی و مساجر اولیه ذینفع محسوب میشوند.
برای تحقق عنوان مجرمانه عنصر معنوی نیز باید وجود داشته باشد
بهتر است در صورتی که مبالغ بیشتری از مستاجر دوم گرفته اید به مالک تحویل دهید و از رهگذر رضایت ایشان راجلب کنید

با سلام در شکایت مطروحه شخص ثالث و مالک ذینفع و ذیسمت میباشند ولی با توجه به اینکه مالک اصلی اجاره ماهیانه را دریافت کرده و از وجود مستاجر ثالث مطلع بوده و در زمان اعتبار قرارداد متعرض این موضوع نشده و از طرفی مستاجر نیز تا پایان قرارداد انتفاع از مورد اجاره را انجام داده و به ایشان ضرری وارد نشده است؛ موضوع نمیتواند عنوان مجرمانه داشته باشد. مگر اینکه مبالغی مازاد از مستاجر ثالث اخذ شده و به مالک پرداخت نشده باشد که در این صورت سوء نیت موجر دوم محرز خواهد بود.