مجازات آزار و اذیت چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۰۶۴ #44546710

با سلام.
همسر من برای خواهرم مزاحمت ایجاد کرده و او رو مورد آزار و اذیت قرار داده اما تجاوزی اتفاق نیفتاده.
میخاستم بدونم مجازات این کار چیه؟
درصورتی که خواهرم رضایت بده چطور؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باتوجه به پرسش بیان شده بنظر میرسد مجازات ایشان ۹۹ ضربه شلاق خواهد بود
رضایت خواهرتان تاثیری در این مجازات نخواهد داشت.
در صورت آسیب جسمی میتوانید با مراجعه به پزشکی قانونی و برآورد میزان آسیب دیه آن را نیز مطالبه نمایید.

سلام و درود
شکایت رابطه نامشروع به عنف را مطرح کنند و گزارش ضابطین قضایی و ماموران کلانتری محل را هم باید داشته باشید و بلافاصله بعد از اتفاق باید با مامورین تماس میگرفتید، فی الحال با طرح شکایت اقرار احتمالی و دلایل دیگر میتواند باعث اثبات جرم گردد.
موفق باشید.

سلام. موردی که فرمودید دقیقا معلوم نیست چه ازاری یا ضرب و جرحی وارد شده است.. ولی قدر متیقن این است که چون منجر به تجاوز نشده، میتونین شکایت روابط نامشروع به عنف رو با ضرب و جرح درصورت وجود نمود خارجی مطرح کنید. ولی اثبات همخ این موارد نیازمند ادله میباشد..تمام مستندات خود را به دادسرای مربوطه که شکایت میکنید بدهید. در ضمن خواهرتان باید شکایت کند نه شما.. در صورتی که شما شکایت کنید ، چون بزه دیده نیستید قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.

رضایت مجنی علیه تاثیری در اصل اتهام ایشان ندارد برای پاسخ بایستی دقیقا نوع فعل و خطای ارتکابی متهم معلوم گردد. در فرض سوال حداقل اتهام ایشان رابطه نامشروع به عنف و یا اکراه و مجازات ایشان شلاق تا ۹۹ ضربه خواهد بود.

سلام، مجازات این جرم حد است و حتی خواهر شما هم اگر رضایت بدهد تاثیری در مجازات او نخواهد داشت