در پرونده روابط نامشروع مجازات زن و مرد چیست و آیا زندانی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۰,۲۰۲ #44544502

اگر در پرونده روابط نامشروع رای اول برائت باشد و پرونده برود تجدید نظر و انجا اگر مدارکی جدید ارائه شود و متهم محکوم شود و بار اولش باشد که مرتکب شده ایا تاثیری در مجازات دارد و مجازاتش چیست .مجازات زن چیست مجازات مرد چیست ایا زندانی دارد

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شلاق و امکان تبدیل مجازات وجود خواهد داشت

سلام مجازات روابط نامشروع ( تقبیل) ۹۹ضربه شلاق تعزیری است چنانچه روابط منجر به زنا گردد ۱۰۰ ضربه شلاق حدی است چنانچه دارای همسر بوده و رابطه زنا صورت گرفته مجازات آن رجم است با توجه به اوضاع واحوال پرونده امکان تبدیل مجازات در رابطه نامشروع کمتر از زنا وجود دارد

مجازات هر دو نفر تا ۹۹ ضربه شلاق و ممکن است همراه با حبس باشد .

«هرگاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت «غیر از زنا» از قبیل تقبیل یا مضاجعه (تقبیل به معنای بوسیدن است و معنی مضاجعه نیز گردن به گردن شدن است) شوند، به شلاق تا ۹۹ ضربه محکوم خواهند شد

مجازات رابطه نامشروع درصورت اثبات شلاق است

سلام
سلام مجازات ان تا ۹۹ ضربه شلاق می باشد و به نظر امکان تبدیل مجازات به جزای نقدی را داشته باشید

اگر دارای همسر هستن و اقدام به رابطه نامشروع کرده اند مجازات آن رجم است در غیر این صورت صد ضربه شلاق