نیاز به اجازه فروش از جانب وراث‌ می باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۱۳ #44541050

اینجانب صاحب سر قفلی یک مغازه ۱۸ متری در شهرستان ساری به مدت ۲۰ سال هستم.مالک مغازه چند سال پیش فوت کرده است اما در زمان حیات ایشان طرفین نوشته ای را تنظیم و امضا کرده ایم که در آن قید شده است که صاحب سرقفلی مغازه را هر زمان و به هر کسی که دوست دارد میتواند بفروشد و مالک حق اعتراض و یا حق دریافت هیچگونه وجهی را نداشته و باید زیر ورقه فروش مغازه را امضا نماید.این تفاهم نامه به امضای ۲ گواه که یک نفر از آنان پسر مالک میباشد نیز رسیده است.حال مالک چند سالی است که فوت کرده است.آیا با داشتن این برگه اینجانب میتوانم سرقفلی مغازه را به دلخواه به هر کسی واگذار کنم؟
ایا قید شدن این جمله که مالک باید امضا کند این حق امضا را برای وراث ایجاد میکند و یا اینکه اینجانب میتوانم بدون دخالت انها مغازه را بفروشم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برگه معتبر بوده و شما نیاز به اجازه وراث برای فروش و پرداخت مبلغ نخواهید داشت

وراث قائم مقام محسوب می شوند و تک تک انها باید امضا نمایند

با سلام
حق امضای مالک به وراث می رسد و وراث باید بدون دریافت مبلغ امضا کنند

با سلام در این مورد وراث می بایست تک تک امضا نمایند

وراث قائم مقام مالک محسوب می شوند بنابراین نیاز به امضای آنها دارد