شکایت من به جایی میرسد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۶ #44532374

باسلام خسته نباشی الان نزدیک به ۸ ساله که در نیروی انتظامی به صورت ۲۴ ساعت کار و ۲۴ ساعت استراحت خدمت میکنم خواستم شکایت کنم از سازمان کارم به جایی میرسه برای مطالبه طبق قانون خدمات کشوری با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام علیکم
خیر.به موجب ماده ۱۱۷ قانون مدیریت خدمات کشوری نیروهای مسلح از جمله نیروی انتظامی از شمول قانون مذکور خارج می باشدو مطابق نظر مقام معظم رهبری دستور العمل های ابلاغی ستاد کل نیروهای مسلح در این خصوص ملاک عمل می باشد.که ستاد نیروهای مسلح طی دستورالعمل اجرایی بند ۹ ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری مورخ ۸۹/۵/۱۰ ابلاغ شده است. در ماده ۱ ساعت کار موظف را در هفته ۴۰ ساعت تعیین نموده است و ضرورت ادامه خدمت مازاد بر ساعات کار موظفی بر عهده بالاترین مقام دستگاه یا مسول مجاز می باشد و در ماده ۷ پرداخت اضافه کار به میزان ساعات خدمت مازاد کارکنان با مقتضیات شغلی اینچنینی (نوبت کار/ شیفت کار/ چرخشی و .)تشریح گردیده است.
لذا طریق خدمت شما غیر قانونی نمی باشد مگر اینکه پرداختی به میزان قانونی و محاسبات مصوب انجام نشده باشد