با گذشت یک هفته ازین قضیه برادرم میتواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۲۶ #44524018

سلام و عرض ادب
برادرم هفته پیش رفته بود روستا به زمین های زراعیش سر بزنه موقع برگشت نصف شبی پسر عموهامون که اختلاف و کینه قدیمی با ما دارن جلو ماشین شو گرفته بودن چن نفری اینو تهدید کرده بودن حال با گدشت یک هفته ازین قضیه برادرم میتواند شکایت کند؟! ضمنا هیچ شاهدی اونجا نبوده دوم به ۱۱۰ هم زنگ‌ نزده

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید شواهد و مدارک داشته باشن در غیر این صورت بی نتیجس

با سلام
برای اینکه بتوانید در دادگاه ادعای خودتون رو ثابت کنید باید دلیل و مدرک کافی داشته باشید با توجه به توضیحات شما درفرض شکایت هم به نتیجه ای نخواهید رسید

چون هیچ دلیل و شاهدی برای اثبات ادعای برادرتان وجود ندارد حتی در صورت شکایت نتیجه ای برای ایشان حاصل نخواهد شد .

برادر شما برای اثبات ادعایش باید ادله اثبات دعوی داشته باشد.
که از جمله شاهد ،اقرار متهم و .... .با توجه به اینکه برادر شما هیچ مدرکی برای اثبات ادعایش ندارد.در صورت طرح شکایت به نتیجه مطلوبی نخواهند رسید