تجدید نظر پیش قسط رو بیشتر میکنه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۱۴۳ #44508951

سلام.
خانم بنده مهریه اش رو اجرا گذاشت و من دادخواست اعسار دادم و اعسارم قبول شد و ۵ سکه پیش پرداخت و هر ۸ ماه ۱ سکه باید بدم. حالا خانمم دادخواست تجدید نظر داده که درآمد من بیشتر هست چون شغل من پخش خشکبار هست و اجناسی رو که میخرم به عنوان امانتی میارم و یا چکی و گردش حسابم بالا هست چون اجناس مال خودم نیس و رو حساب اعتبارم بهم میدن...میخواستم ببینم تجدید نظر پیش قسط رو بیشتر میکنه؟ من چجور میتونم ثابت کنم که این گردش حساب بخاطر اجناس امانتی و چکی هست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات اینکه از نظر مالی توانایی پرداخت را داشته باشید احتمال افزایش وجود خواهد داشت

بله ممکن است بیشتر شود. در این خصوص شما هم دادخواست تجدیدنظر دهید.

با سلام
اگر مدارک و شواهدی بر ادعای تمکن مالی شما داشته باشد و به دادگاه تجدید نظر ارایه نماید در اینصورت رای تجدید نظر تغییر خواهد یافت

اگر تجدید نظر خواه بتواندادعای خود را ثابت کند امکان دارد بیشتر شود اما معمولا اینگونه نیست .

درصورتیکه همسرت بتواندادعای خود را ثابت کندشاید بیشتر شود معمولا رای تایید می شود

با سلام.شما بعنوان کسبه جزء محسوب می شوید و در رای بدوی تقسیط به نفع شما صادر شده است ودر صورت اثبات از سوی تجدیدنظرخوانده احتمال نقض دادنامه اصداری وجود دارد.کسبه جزء نیز که در ماده ۶ قانون تجارت و ماده ۱۹ قانون تجارت بیان شده نیز تاجر محسوب می شوند هر چند از داشتن دفاتر تجاری معاف هستند. تاجر عرفی و اصناف و کسبه جزء جمعا به عنوان تجار به معنی اخص اطلاق می شوند و تجار به مفهوم و معنای اعم شامل دسته جات مذکور و دلالان و حق العمل کاران و واسطه ها از هر قبیل و صنعت گران و صاحبان کارخانه و بانک و صرافان و متصدیان بیمه و کشتی سازان و متصدیان حمل و نقل و مقاطعه کاران و آژانس های مسافرت و نشریات و متصدیان فروش و متصدیان نمایشگاه های عمومی و موسسات مشاغل عمومی و غیره و اشخاصی که جنسی را به قصد فروش بخرند و لو تصرفی در آن نکنند، گفته می شود.فروش اموال قبل از اجرای مهریه فرار از دین محسوب نمیشود و خودرو هرچند یک دستگاه باشد جزء مستثنیات دین محسوب نخواهد شد وقابل توقیف می باشد.

سلام
معمولا تجدیدنظر اقساط را افزایش نمی دهد ولی اگر دلایل ایشان قوی و محکمه پسند باشد امکان آن وجود دارد.