میتونم کلاسه پرونده بدم برای دیوان؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۴۲ #44506163

سلام ‌طرف آمده ملک ما را گرفت میخواست یه خونه بده که مال دیگری بود فروخت به ما دادگاه رفتیم محکوم کرد چهار شاهد دروغین آورده بعد یک مدتی شده شاهدا اومدن اقرار کردن همچنین گواهی ندادیم اینا رفتن تو دفتر خونه وکالت بستن شاکی هستیم این شخص هویت ما سو استفاده کرده بعد اومدن توی شورای حل اختلاف پس گرفتند گفتند ما می‌خواهیم رضایت بدیم بعد من رفتم شکایت کردم بعد از یک سال پرونده باز شد قاضی از ایشون حکمی که ما را محکوم کرد ایشان گرفت این یعنی چه میشه من میتونم کلاسه پرونده بدم برای دیوان کارشناسی

مشاوره حقوقی کیفری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوال مبهم است .

سلام سوال شما مبهم است سوال را واضح بیان نمایید

می توانید تقاضای کارشناسی بدهید.

سلام نیازمند بررسی بیشتر است

موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد

با سلام
سوال مبهم است و امکان پاسخگویی نیست

پرسش بسیار گنگ است و متاسفانه امکان پاسخگویی به این شکل وجود ندارد.