تعدیل پیش قسط مهریه به چه شکل است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۲۹۹ #44487905

سلام، با توجه به افزایش بی رویه قیمت سکه و نابودی کسب و کارها در کرونا و...، امکان تعدیل پیش قسط چگونه هست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملاک عمل و فرمول خاصی برای تعدیل وجود ندارد و دادگاه با توجه به شرایط هر پرونده جداگانه در خصوص آن تصمیم میگیرد، بنابراین نتیجه تا حد زیادی به مدارک، شرایط و دفاع شما در جلسه بستگی دارد

با سلام و احترام
دادخواست تعدیل تقسیط دهید
و امید است با توجه به شرایط موجود همکاری لازم از طرف قضات به عمل آید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست تعدیل تقسیط تقدیم کنید

با توجه به شرایط بد اقتصادی و افزایش قیمت سکه معمولا قضات با زوج همکاری کرده و با توجه به توانایی پرداخت زوج حکمی عادلانه در این خصوص میدهند.

سلام
با تقدیم دادخواست تعدیل در تقسیط به میزان چشمگیری با تعدیل موافقت خواهد شد