برای اون طرف برائت زدن؛ چکار کنم که حکم جلب بهم بدهند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۶ #44441434

با سلام.
چند وقتی پیش ۱ فقزه چک به تاریخ روز برگه زدم. و اقدام کیفری صدور چک بلا محل کردم. صادر کننده چک در دادگاه حاضر نشد. و پرونده من به دادگاه کیفری ۲ ارجاع شد. هفته پیش رفتم و اظهاراتم. را قاضی گرفت. اما بجای اینکه بگم چک تاریخ روز بوده و وعده دار نبوده گفتم چک رو ۱ هفته قبل برای هفته آینده داد و برگه خورد. و الان برای اون طرف برائت زدن. الان باید چکار کنم که حکم جلب بهم بدن. الان حقم پایمال شده.

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما جمله اشتباهی رو نزد قاضی به زبان آوردید و پرونده از حالت کیفری خارج شد.تنها راه شما این است که دادخواست مطالبه وجه چک به دادگاه عمومی حقوقی/شورای حل اختلاف بدهید
باتشکر فراوان

با این اوصاف باید مطالبه وجه چک را از طریق حقوقی پیگیری نمایید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه چک به همراه تامین خواسته و خسارات مربوط به هزینه تاخیر تادیه و هزینه دادرسی را ارائه نمایید