برای ثبت چه وقت اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۹ #44404436

با سلام .همسر من در تاریخ ۲۴/۱۲/۱۴۰۰به صورت غیابی صیغه طلاق جاری کرده و دفتر خونه نامه زده به دادگاه که صیغه جاری شده من برگ ازمایش ۲۵ /۱۲گرفتم که روزی که رفتم پیش پرداخت مهریه بگیرم سر دفتردار گفت صیغه جاری شده و آزمایش نمیخواد )طلاق از طرف روج) حال من کی برای ثبت تو شناسنامه و صیغه نامه برم

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با مرجعه همان دفتر طلاق اقدام نمایید

چون طلاق واقع شده باید به همان دفتری که طلاق ثبت شده مراجعه کنید.

خدمت شما عرض کنم زمانی که صیغه طلاق جاری شد همان جایی که صیغه طلاق را برای شما جاری کرد در همان جا شناسنامه شما را گرفته و در شناسنامه طلاق را ثبت می نماید

سلام
از طریق همان دفترخانه قابل پیگیری است

بعد از جاری شدن صیغه طلاق به همان دفترخانه مراجعه کنید

باسلام درهمان دفترخانه ایی که صیغه طلاق رو جاری کردید نسبت به ثبت واخذ سند طلاق اقدامم کنید

با سلام
بعد از جاری شدن صیغه طلاق می توانید به همان دفترخانه مراجعه بفرمایید و ثبت کنید