دادخواست مهریه در دادگاه چطور است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۱۹ #44401251

مهریه ام را چگونه بعد اینکه در ثبت نتیجه نگرفتم در دادگاه عنوان کنم البته میدونم در ثبت پرونده را باید ببندم ونامه میدن به دادگاه برم سوالم اینه آیا چونکه در ثبت مازاد ملک را چون بازداشت اولیه داشت انجام ندادند آیا در دادگاه انجام میدن ..نکنه بگن ثبت باید انجام می‌داد..ریئس ثبت گفت ما انجام نمیدیم و نامه بده به ثبت که چون مازاد رو ثبت مزایده نمیزاره تقاضای بسته شدن پرونده رو دارم این خودش مدرک حساب نمیشه ..؟؟ در کل راهی هست که از دادگاه پیگیر بشم چونکه زوج دو تا کارگاه داره یکیش بازداشت مقدم داره میشه کاری صورت بدم ممنونم

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست مطالبه مهریه در دفاتر خدمات قضایی ثبت نمائید.

درود
شما مجددا از طریق دادگاه دادخواست مطالبه مهریه رو مطرح نمایید و دادگاه زوج را ملزام به پرداخت مهریه میکند ودرصورت عدم پرداخت حبس میشود مگر اینکه شوهر ندار باشد و دادخواست اعسار دهد

یا سلام و احترام ،،،
با تنظیم دادخواست مطالبه مهریه و ثبت آن در دفتر خدمات الکترونیک قضایی به دادگاه خانواده ارجاع و پس از تعیین‌ وقت رسیدگی از جانب شعبه زوجین را دعوت و تشکیل جلسه و منکر به صدور رای مبنی بر مطالبه مهریه زوجه خواهد شد که پس از قطعیت با درخواست صدور اجراییه زوج ملزم به پرداخت می‌گردد و البته زوج نیز در صورت نداشتن مالی یا عدم بضاعت مالی میزان پرداخت آنرا با دادخواست اعسار به تقسیط انجام میدهد و تشریفات مربوطه بایستی سپری گردد.

با سلام
ابتدائا از عملیات اجرائی در اداره ثبت انصراف و نامه مربوطه را دریافت سپس دادخواست مطالبه مهریه در دفاتر خدمات قضایی ثبت نمائید.
بله در دادگاه رسیدگی خواهد شد.