اثبات دادن نفقه زن توسط مرد، به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶,۰۰۱ #44388314

سلام
اگر مرد برای اثبات دادن نفقه آن هم مثلا خوراک و میوه همسایه و نگهبان اپارتمان را شاهد بگیرد و زن هم برای اثبات ندادن نفقه دختر۲۳ ساله ازدواج کرده و پسر ۱۸ ساله اش را شاهد بیاورد امکان برد پرونده با کیست؟
در ضمن هیچ وجه به کارت زن نزده شده هیچ پول درمان برای زن یا برای لباس به زن نداده باشه.
مرد محکوم به پرداخت نفقه میشود؟

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال برنده شدن زن بیشتر است چون شهودی که دارد نسبت نزدیکتری برای در جریان بودن امور زندگی ایشان هستند

با سلام مرد باید پرداخت نفقه را در هر حال اثبات نماید و زوجه نیازی به اثبات عدم پرداخت ندارد. و در صورت ذکر شده در سوال احتمال بالا مرد محکوم به پرداخت نفقه خواهد شد.

با سلام
با شهادت شهود مخصوصا فرزندان و همسایگان میشود و البته پرینت پرداخت وجه به حساب زوجه

سلام دوست گرامی
بار اثباتی شهادت به نظر دادگاه بستگی دارد و این قاضی است که می پذیرد شهادت پذیرفته است یا خیر و برد و باخت شما بستگی به روند و جریان پرونده دارد.

با سلام

در صورتی که زوجین مدتی را با هم در زیر یک سقف زندگی مشترک داشته باشند، اصل بر لزوم پرداخت نفقه است و چنانچه زوج دلیلی بر اثبات پرداخت ارائه ندهد، به پرداخت نفقه ایام مورد خواسته محکوم می¬شود

با سلام

مطابق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی :نفقه همه نیازهای متعارف ومتناسب با وضعیت زن می باشد ازقبیل مسکن لباس غذا اثاث منزل هزینه های درمانی وبهداشتی و.... بنابراین صرف اثبات تامین خوراک همسرتون از جانب شما دلیل بر پرداخت نفقه نمی باشد.شما برای اثبات نفقه می بایست شاهد ورسیدهای پرداخت وجه داشته باشید.اگر شما نتوانید عدم تمکین زوجه را ثابت کنید می باست نفقه راپرداخت نمایید ودراین زمینه شهادت فرزندان موثر خواهد بود.

پرداخت نفقه با شهادت شهود و نیز اتیان سوگند قابل اثبات است . البته نفقه فقط خوارک نیست و شامل خوراک پوشاک مسکن و ... می باشد