میخوام خونه رو بسازم تکلیف پایان کار چه میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۹ #44368769

سلام علیکم ، من منزل قدیمی با سند شش دانگ خریدم که در سال ۷۶ ساخته شده در سند قید شده یک باب منزل مسکونی و یک در بند مغازه به متراژ ۱۰۰ متر ، صاحب قبلی که سند برنامش است میگوید اون موقع کسی پایان کار نمی گرفته است، بنده میخوام خونه رو بسازم تکلیف پایان کار چه میشود و چند متر از ملک رو میشه بعنوان مغازه در نظر گرفت ؟ چرا سند مغازه و ملک رو هم آمده.ممنون از لطف شما

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما جهت اخذ پایان کار بعد از ساخت باید مراحل قانونی و امور وشهرداری و مالیاتی رو انجام بدین و برای خانه و مغازه با توجه به مجوز ساخت سند جداگانه اخذ نمایید