آیا راهی وجود داره که بشه ثبت محکمی داشته باشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۰ #44348653

سلام من ۳۸ سال سن دارم (دختر بودم و ازدواجی نداشتم) و حدود ۷ سال پیش با همسرم که متاهل بودن ازدواج موقت داشتم و بعد تصمیم به دائمی بودن گرفتیم اما شرط ایشان پنهانی بودن ازدواج هست و من دو سال هست باکره نیستم
ما صیغه نامه محضری داریم اما به دلبل اینکه امکان دعوا و جدل خانواده ایشان هست نمیتونیم ثبت شناسنامه کنیم
چون من از آینده نگرانم

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما می بایست دادخواستی به طرفیت همسرتان دهید

با سلام می‌توانید دادخواست علیه شوهر خویش مطرح نمایید و یا اینکه دفترچه ای در محضر به صورت عادی تنظیم نموده و نوع نکاح را دائم تعیین نمایید

سلام
دادخواستی به طرفیت همسرتان مطرح نمایید.

مطابق قانون عدم ثبت عقد دائم جرم بوده و باید الزاما اقدام به ثبت نکاح دائم نمایید .

سلام باید علیه همسر خود دادخواست مطرح نمایید .