آیا راهی هست که بتوانم مهریه بگیرم و از او جدا شوم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۷۵ #44323942

سلام من با شوهرم مشکل داریم و به خانه پدرم رفته ام و همسرم می‌گوید باید مهریه نگیری تا طلاق بدهم آیا راهی هست که بتوانم مهریه بگیرم و از او جدا شوم ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه یک سند رسمی طلب و قائل وصول است برای طلاق احتیاج به دلایل قانونی دارید

مهریه در هر حال قابل مطالبه می باشد لیکن برای طلاق بایستی بتوانید عسر و حرج خویش را به اثبات برسانید بهتر است در صورت نداشتن دلیل جهت طلاق در این زمینه با یکدیگر به توافق برسید ‌

بله ابتدا مهریه خود را به اجرا بگذارید و برای دادخواست طلاق مدارکی جمع کنید که عسر و حرج شما را اثبات کند.

با سلام مهریه جزو دارایی زن و قابل پیگیری و مطالبه است
و زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود.

با درود

مهریه حق شماست که باید عندالمطالبه پرداخت شود،(چه جدا بشوید،

چه جدا نشوید).ولی برای جدایی باید عسرو حرج مالی یا جانی را ثابت کنید تا بتونید جدا بشید.

این امر کاملا توافقیست و الزامی ب آن وجود ندارد،مهریه حق مالی شماست و هرزمانی میتوانید آنرا مطالبه کنید لیکن برای طلاق میبایست دلیلی محکمه پسند مبنی بر عسر و حرج ارائه دهید

با سلام زوجه برای طلاق باید عسرو حرج خود را اثبات کند .مهریه در هرصورت قابل مطالبه می باشدلیکن میتوانید برای امر طلاق و مطالبه مهریه توافق کنید