سقط جنین بدون اجازه شوهر چطور باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۰۴ #44315110

سلام خانوم بنده الان سه ماه هست که باردارن وحق طلاق رو زمان عقدمون بهش دادم والان از من تمکین ندارندو دوروزپیش برادرش ویکی از دایی های خانومم خانومم رو کتک زدن تا خون ریزی برداشت والان خانومم تماس گرفته و گفت که اومدم بیمارستان گفتن بچت سقط شده و کمی از جنین باقی مونده و باید عمل کنی و بدون اجازه از من این کار را انجام داد الان من میتونم ازشون شکایت کنم یا نه
لطفا هرچه سریعتر پاسخ دهید چون نمیدونم باید چیکار کنم ومادر خانومم خانومم رو اجبار کرده به طلاق ولی خانومم منو دوست داره ومیگه من نمی‌خواهم طلاق بگیرم ولی مامانم میگه اگه طلاق نگیری میکشمت لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم

مشاوره حقوقی سقط جنین
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از ضاربان همسرتان وبرای سقط عمدی جنین وخسارات وارده شکایت کنید

سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و علیه اشخاص نذکور در صورت ارائه مستندات و مدارک محکمه پسند شکایت نمایید

سلام با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی علیه اشخاص مذکور شکایت کیفری سقط جنین و ضرب و جرح می توانیدمطرح کنید

با سلام شما با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی می توانید علیه اشخاص مذکور شکایت کیفری سقط جنین و ضرب و جرح را مطرح نمایید. مطابق ماده ۶۲۲ قانون مجازات اسلامی اگرکسی به صورت عمدی به واسطه ضرب و جرح و یا اذیت زن باردار موجب سقط جنین وی گردد علاوه بر مجازات حبس ( حبس از یک تا سه سال ) به پرداخت دیه یا قصاص نیز محکوم می شود.

با سلام
میتوانید شکایت کنید، مرتکبین مستوجب کیفر هستند، در شرایطی به قصاص نفس و در شرایط دیکر محکوم به پرداخت دیه خواهند شد

سلام
امکان شکایت وجود دارد

با سلام امکان شکایت متصور است