آیا باتوجه به اینکه رای بدوی به نفع من بوده و ایشان واخواهی کرده و اعسار در این مرحله کرده من میتوانم تقاضای قرار تامین خواسته تا رسیدگی به واخواهی و اعسار طرف مقابل را بدهم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۸۶ #44315071

از شخصی ملکی را پی خرید کردم.سند مادر به اسم دو طفل زیر ۱۸ سالش بود. به علت تاخیر در انتقال سند در دادگاه بابت خسارت تاخیر محکوم شد. قاضی در حکم نوشته پرداخت خسارت از محل مال دو فرزند زیر ۱۸ سال است.پس از حکم بدوی دادخواست اعسار به اسم دو فرزندش داده و واخواهی کرده.ساختمانی که من خریداری کردم ۱۲ واحد است که طبق صورت جلسه تفکیکی بقیه واحدها به اسم این دو فرزند است که تعدادی هم منتقل کرده. آیا باتوجه به اینکه رای بدوی به نفع من بوده و ایشان واخواهی کرده و اعسار دراین مرحله( صدور حکم بدوی) کرده من میتوانم تقاضای قرار تامین خواسته تا رسیدگی به واخواهی و اعسار طرف مقابل را بدهم؟ واحدی درهمان ساختمان را معرفی کنم.باتشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست تامین خواسته ارائه بدهید.

بله میتوانیددرخواست تامین خواسته مطرح کنید

بادرودوسلام امکان تامین خواسته می باشد.

درود
بله می توانید برای تامین خواسته اقدام کنید.

بله می توانید تقاضای تامین خواسته کنید

بله می توانید. اعسار ایشان رد میشود.

بله میتوانید تامین خواسته بدهید.