آیا به جای اعتراض به نظر کارشناس میتوانم در خواست استرداد دادخواست بدهم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۸۴ #44298441

سلام خسته نباشید
من دادخواست غیرمالی رفع مزاحمت به دادگاه داده ام اولین جلسه برگزار شده و کارشناس نیز نظر خود را به دادگاه داده آیا به جای اعتراض به نظر کارشناس میتوانم در خواست استرداد دادخواست بدهم و بعدا مجدد دادخواست بدهم یا خیر از راهنمایی شما تشکر می نمایم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قبل از ختم مذاکرات(بیان ادعاها و دفاعیات تمام شود) باشد بعدا می توانید دعوا را تکرار کنید اما بعد از آن مقطع دعوا از دم ساقط میشه مگر اینکه خوانده با استرداد شما موافق باشه

با درود
بله این امکان فراهم است)
ماده ۱۰۷ - استرداد دعوا و دادخواست به ترتیب زیر صورت می گیرد:
الف - خواهان می تواند تا اولین جلسه دادرسی، دادخواست خود را مسترد کند. در این صورت دادگاه قرار ابطال دادخواست صادر می نماید.
ب - خواهان می تواند مادامی که دادرسی تمام نشده دعوای خود را استرداد کند. در این صورت دادگاه قرار رد دعوا صادر می نماید.
ج - استرداد دعوا پس از ختم مذاکرات اصحاب دعوا در موردی ممکن است که یا خوانده راضی باشد و یا خواهان از دعوای خود به کلی صرف نظر کند. در این صورت دادگاه قرار سقوط دعوا صادر خواهد کرد.

درود بر شما، چنانچه رسیدگی خاتمه نیافته باشد، بله، در غیراینصورت یا بایستی با اجازه‌ی خوانده این کار انجام شود وگرنه قرار سقوط دعوی صادر خواهد شد.

با سلام
خیر استرداد دادخواست تا اولین جلسه دادگاه ممکن است
شما دعوا خود را با اجازه خوانده می توانید مسترد کنید که منجر به قرار رد دعوا میشود و مجدد می توانید طرح دعوا نمایید.

سلام
خیر مهلت استرداد دادخواست تا نخستین جلسه رسیدگی می باشد
چنانچه دعوی خود رو مسترد کنید قرار سقوط دعوا صادر می گردد .

بله می توانید دادخواست استرداد را درخواست کنید

خیر به دلیل ورود به ماهیت موضوع دیگه از شما استرداد دادخواست رو قبول نمیکنند و عنوان استرداد دعوی خواهد بود