بخشش سود وام بانکی با آوردن نامه از مرجع تقلید امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۲۹ #44290351

با عرض سلام و خسته نباشید
من یه وامی گرفتم حدود 3 یا 4 سال پیش به مبلغ 200 میلیون با رهن سند در بانک. بعد گذشت مدتی نتونستم وام رو بدم نزدیک 480 میلیون شد. بانک اقدام کرد برای انتقال سند. منم ساختمون ساخته بودم مجبور شدم زیر قیمت بفروشم و 320 میلیون ریختم به حساب بانک. حالا الان میگن که باید 280 میلیون دیگه بدی. البته از مدتش گذشته یکم. میخواستم ببینم چطور میشه بقیش رو ندم . آیا میشه از مراجع تقلید نامه بیارم که این ربا هستش؟ با توجه به اینکه ورشکسته شدم و حتی زندان بودم یه مدت به دلیل مسائل مالی

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
توجه نمایید در صورتی که ورشکسته اعلام شده باشید و این امر در مراجع قضایی تایید شده باشد طبق رای وحدت رویه شماره 155از تاریخ توقف طلبکاران خق مطالبه خسارت تاخیر تادیه را نخواهند داشت.