آگر حکم اعسار رد شود قابل اعتراض است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۷ #44288668

سلام
کسی که اعسارش رد شده باشه و قطعی بشه بازم حق اعتراض داره یانه ؟ یک نفر چند بار میشه اعسار بزنه ؟زندان نداره ؟من الان دوساله پول دادم به یکی بعداز این همه اعتراض تازه اعسارش رد شده و ۲۰ روز حق اعتراض داره ایا بعداز تجدید نظر اگه رد بشه دوباره حکم جلب میدن بلافاصله یانه ؟ایا میره زندان یا بازم دوباره اعسار میزنه

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در صورت رد دادخواست اعسار از طرف ایشان می توانید اگر اموالی از ایشان قابل توقیف نبود حکم بازداشت را تقاضا نمایید

با سلام چنانچه اعسار ایشان رد شد بعد از تایید حکم در دادگاه تجدید نظر شما میتوانید با عدم امکان توقیف مال ایشان را بازداشت نمایید