چطور برای صیغه بدون اجازه پدر اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۹۷ #44282007

سلام وقت بخیر، ببخشید من و دختری که هم رو چندساله دوست داریم و میخوایم ، طی این مدت با هم رابطه جنسی هم داشته ایم ، چه صیغه خونده بشه چه نشه ما رابطمون رو داریم
یعنی هیچ راهی جهت محرمیت و صیغه بدون اذن پدر نیست؟!
اگر فرض شما بر پاسخ نه هست ، باید بگم خب اونی که مشروب میخوره میگن نماز نداره ولی باید نمازشو بخونه
حالا اونی که رابطه داره و در واقع گناهشو داره انجام میده یعنی هیچ راهی نیست که بدون اذن پدر صورت بگیره؟؟!
مگه راهی آخه میشه نباشه و خداوند بگه یا اذن پدر یا هیچ گناه کنید که با عقل جور در نمیاد !!!
ممنون بر پاسخ سریع میشوم ، سپاس

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر دختر باکره باشد اجازه پدر یا جد پدری لازم است واگر پدر یا جد پدری بدون دلیل مخالفت کنند دختر با معرفی کامل مردی که میخواهد بااو ازدواج کند از دادگاه اجازه را دریافت کند

با سلام
دختر باکره جهت ازدواج نیاز به اذن پدر دارد

بادرودوسلام دخترغیرباکره به اذن پدرنیازندارد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اکره باکر باشید نیاز ه به اجازه پدر راداید اگر باکره نیستید نیاز به اذن پدر نیست

با سلام
دوست عزیز حکم شرعی و قانونی این است که ازدواج چه به صورت دایم چه به صورت موقت با دختر باکره نیاز به اجازه پدر دارد. دوست داشتن و علاقه میان افراد رافع مسئولیت شرعی و قانونی آنها نیست. از ابتدا راه مشخص بوده و هست. اگر صرفا هدفتان رفع نیاز جنسی بوده، چرا با دختر باکره اقدام به این کار کرده‌اید؟ اما اگر او را دوست دارید و او هم شما را دوست دارد، پس چرا از طریق درست وارد نشده‌اید و اقدام به خواستگاری او از پدرش نکرده‌اید؟ چرا تصمیم به ازدواج دایم نمیگیرید و تمام مسئولیتهای آن را نمیپذیرید.
به علاوه هم اکنون که شما بصورت غیرشرعی و غیرقانونی کار خود را کرده‌اید مسئولیتتان بیشتر است و تقصیر را گردن دین و قانون نیاندازید. تنها راهتان اخذ اجازه پدر جهت جاری شدن صیغه نکاح است. و اگر تصمیم به ازدواج دایم دارید ولی پدر دختر بی‌دلیل مخالفت می‌کند می‌توانید از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید.

سلام
اگرپدرمخالف است اجازه ی ازدواج راازدادگاه درخواست دهید

به نام خدا/ نکاح دختر باکره اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدری اوست و هرگاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند اجازه او ساقط و در این صورت دختر میتواند با معرفی کامل مردی که میخواهد با او ازدواج نماید و شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شد پس از اخذ اجازه از دادگاه مدنی خاص ،به دفتر ازدواج مراجعه نموده و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.