آیا تقاضای اعسار من، از هزینه دادرسی مهریه مورد قبول واقع میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۰ #44270724

سلام
بنده در دادخواست مهریه دادم و حدود چهل میلیون هزینه دادرسی شد. همسرم یک حواله خودرو به ارزش هفتاد میلیون بنام من کرده بود که در جلسه رسیدگی به این موضوع اشاره کرد و من رو متمکن اعلام کرد. قاضی ملائت من رو تا مبلغ پانزده میلیون تعیین کرد.
در صورت تجدیدنظر چقدر زمان خواهد برد؟
آیا شانسی برای قبول اعسار در جلسه تجدیدنظر هست؟
آیا به غیر از هزینه دادرسی باز هم من باید برای پرونده مهریه پولی پرداخت کنم یا خیر؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعسار از پرداخت هزینه دادرسی جدای از اعسار از محکوم به رسیدگی می شود

تجدیدنظرکمتر ازیکماه رای میدهد
اعتراض به مهریه اشتباه است و بی جهت باید ۱۵میلیون پرداخت کنید
بجای اعتراض به مهریه ، دادخواست اعسارو تقسیط از مهریه را بدهید

سلام
احتمال نقض رای ضعیف است و نیاز به پرداخت وجه دیگری نیست