با این شرایط میتونم جلوی ساخت و ساز رو بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۲ #44267873

شکایت ابطال سند کردم که عدم استماع خورد در بدوی و تجدید نظر
بعد طرف با همون سند شکایت خلع ید و قلع و قمع کرد که با همین مدارکی که داشتم برای ابطال شکایت کرده بودم با این مدارک دفاع کردم که در بدوی و تجدید نظر محکوم شدم
حالا طرف در حال ساخت میخواستم دوباره شکایت ابطال سند بکنم میتونم جلوی ساخت و سازش رو بگیرم

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قرار عدم استماع دعوی اعتبار امر مختومه ندارد لذا با داشتن دلایل کافی می توانید نسبت به طرح دعوی جدید اقدام نمایید .

با توجه به اینکه قرار عدم استماع صادر شده است لذا موضوع امر مختومه نیست و میتوان با مدارک و مستندات جدید مجددا طرح دعوا نمود

درود
با داشتن دلایل جدید می توانید اقدام کنید.

درود
عدم استماع اعتبار امر مختومه ندارد در صورتی که مدارک جدیدی جهت ابطال دارید بله میتوانید اقدام نمایید.

اگر درمورد موضوع مورد نظر قبلا طرح دعوی شده ورای قطعیت یافته اعتبار امر مختومه میباشد ومجددا طرح شکایت موجب عدم استماع دعوی شما میشود

با درود
بله ممکن است، و با شرایطی در این زمینه میتوانید دستور موقت بگیرد، به لحاظ تخصصی بودن این نوع دعاوی حتما از یک وکیل متخصص حقوقی استفاده نمایید زیرا اگر رای دادگاه قطعی شود و حق شما تضییع راهی دگر وجود نخواهد داشت.