میتوانند اقدام به ممنوع الخدمات کردن شناسنامه کنند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۶ #44262970

شناسنامه پدرم ممنوع الخدمات دلیلشم نمیدونم ۱۵ سال با خانواده پدریم معاشرتی نداشتم. دوسال سرباز بودم.متاهلم.اومدم تعویض شناسنامه کنم شناسناممو فرستادن به محل صادره عایا میتونن شناسناممو ممنوع الخدمات کنن به واسطه ممنوع الخدمات بودن شناسنامه پدر؟یا ربطی بهم ندارن؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید علت را جویا شوید. چنانچه اشکال در تابعیت پدر باشد به تبع آن شناسنامه شما هم دچار مشکل خواهد شد.

سلام ممنوع الخدماتی ثبت احوال و شناسنامه میتواند دلایل خاصی داشته باشد «هرگاه هویت و تابعیت افراد مورد تردید واقع گردد و مدارک لازم جهت اثبات آن ارائه نشود مراتب برای اثبات هویت به مراجع انتظامی و برای اثبات تابعیت به شورای تامین شهرستان ارجاع و در صورت تایید طبق مقررات اقدام خواهد شد.»
اگر فردی به هر دلیلی شناسنامه جعلی داشته باشد و پس از سالها قانون متوجه آن شخص گردد ،علاوه بر باطل شدن شناسنامه خود فرد و داشتن مجازات قانونی برای وی شناسنامه تمامی فرزندان وی باطل شده است و فرزندانش ممنوع الخدمات میشوند و برای دریافت شناسنامه جدید باید مجدد اقدام نمایند.

سلام ممنوع الخدماتی در ثبت احوال به دلیل تشکیک در تابعیت است

وقت بخیر توجه داشته باشید تا مدت زمانی که تابعیت پدرتان مشخص نشده باشد امکان دریافت شناسنامه وجود ندارد.

باسلام و درود تا مدت زمانی که تابعیت پدرتان مشخص نشده باشد امکان دریافت شناسنامه وجود ندارد.

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید مادامی که تابعیت مشخص نشود، امکان دریافت شناسنامه وجود ندارد

با درود تا تکلیف تابعیت پدر مشخص نشود امکان اخذ شناسنامه نیست