آیا میتوانم وکالت را فسخ نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۷۷ #44261695

با سلام و خسته نباشید
بنده حدود ۶ ماه پیش یه واحد آپارتمان که بابت دریافت وام مسکن در رهن بانک هستش را به صورت وکالتی به شخصی فروختم، یه مبایعه نامه در مشاور املاک با درج این توضیح که مبلغی بابت رهن اون واحد به مدت ۲ سال به بنده پرداخت نشود و پایان این زمان دریافت کنم، ولی نه ایشون و نه بنده پولی پرداخت کردم تا این مبایعه نامه ثبت بشه، بعد از چند ماه بنده نیاز به پول داشتم و بهشون گفتم میخوام خونه رو تحویل بدم، ایشون نصف پولو داد و مابقیشو قرار شد بعد تحویل کلید بده، کلید و که تحویل گرفت گفت بزار جابجا بشم تا پولو از صاحبخونه بگیره و به من بده، الان اومده هر روز یه وعده میده و پولمو نمیده،
میخوام بدونم میتونم وکالتو فسخ کنم؟
یا میتونم مابقی پولمو ازش بگیرم؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه را نسبت به مابقی طلب خود را ثبت کنید

سلام
شما نسبت به مطالبه مابقی وجه تان اقدام حقوقی کنید.

با سلام نسبت به الزلام به ایفای تعهد می توانید اقدام نمایید اما در خصوص فسخ مبایعه نامه منوط به وجود شرایطی است که نیاز به بررسی مبایعه نامه شما خواهد داشت.