بیرون کردن مستاجر بدون قرارداد چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۸۰ #44260601

سلام
یک واحد آپارتمان بمدت یک سال و نیمه به دوستم بدون هیچ قراردادی دادم که بشینه و الان تخلیه نمیکنه و چجوری میتونم بیرونش کنم؟
میتونم بدون اجازش برم خونه رو تخلیه کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

سلام وقت بخیر
بهتر است ابتدا اظهار نامه ای تنظیم کنید و بفرستید

باسلام
بهتر است ابتدا برلی مستاجر اظهار نامه ارسال و ایشان را ملزم به تخلیه نمایید در صورت عدم همکاری از طریق مراجع قانونی با استناد به اظهارنامه و شهود حاضر اقدام کنید

سلام خیر شما ابتدا می بایست اظهار نامه ای برای ایشان ارسال نماید و در ادامه دادخواست تخلیه عین مستاجره را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارائه نمایید !