چگونه از همسرم جدا بشم و حق حضانت بچم و بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۹۸ #44246562

باسلام وقت بخیر
من زوجه هستم چگونه از همسرم جدا بشم و حق حضانت بچم و که هفت سالشه بگیرم ازش با توجه به اینکه میگن تا هفت سالگی میتونه پیش مادر بمونه راهش چیه درضمن شوهرم طلاق نمیده بچه مو نمیده معتاده خانم بازه بهشم میگم میگه نه من پاکترین ادم روی زمینم دو بارم کتکم زده راه جداییم چیه از این جهنم و بچمو چجوری بگیرم ازش که هفت سالشه ممنون از راهنمایی دقیقتان

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت ادعای شما به اعتیاد ایشان،میبایست آزمایش شوند
در خصوص ضرب و شتم شما میبایست با ۱۱۰ تماس بگیرید

بهترین و سریع ترین راه برای حل مشکل این است که برای متارکه و جدایی با زوج به توافق برسید و به صورت توافقی از همسر خود جدا شوید . در غیراین صورت کار بسیار سخت و مشکل خواهد بود.

حضانت طفل بخاطر عدم صلاحیت پدر و اثبات اعتیاد و سوء رفتار ممکن است به شما تعلق بگیرد اما برای طلاق اگر وکالت در طلاق ندارید بسیار مشکل است و باید رای کیفری ضرب و جرح داشته باشید.

سلام
بر اساس ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی “درصورتی‌که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد، وی می‌تواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کند. چنانچه عسر و حرج مذکور در محکمه ثابت شود، دادگاه می‌تواند زوج را اجبار به طلاق نماید و درصورتی‌که اجبار میسر نباشد زوجه به اذن حاکم شرع طلاق داده می‌شود.”
برای اینکه از همسر خود طلاق بگیرید باید دادخواستی به محل اقامت خود یا شوهرتان تقدیم کنید. اگر در مراکز استان‌ها زندگی می‌کنید باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید. در غیر این صورت باید به دادگستری محل خود مراجعه کنید. رونوشت عقدنامه و شناسنامه خود را به همراه ببرید. دلایل خود برای طلاق را ارائه کنید.
میتونه پیش مادر بمونه راهش چیه///////// صحت جسمانی و یا تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر باشد
باید بتوانید در دادگاه عدم صلاحیت پدر را از نظر اعتیاد به الکل یا مواد مخدر، قمار، فساد اخلاقی و فحشا، ابتلا به بیماری روانی، تکرار ضرب و جرح و سوء استفاده از طفل ثابت نمایید برای گرفتن حضانت
البته دختر در صورت رسیدن به سن ۹ سالگی و پسر در صورت رسیدن به سن ۱۵ سالگی از حضانت خارج شده و شخصا تصمیم می گیرند که در نزد کدامیک از والدین خود یا حتی شخص ثالثی از بستگان خود زندگی نمایند.
حضانت فرزندان چه پسر و چه دختر تا ۷ سالگی به عهده مادر گذاشته شده است و پس از آن نیز که حضانت باید به پدر واگذار شود، صلاحدید دادگاه با رعایت مصلحت طفل لازم است و ممکن است دادگاه پس از آن نیز فرزند را به پدر واگذار ننماید.

با سلام
شما بایستی دادخواستی مبنی بر عسر و حرج به دلیل اعتیاد همسرتان و ضرب و شتم و سختی زندگی به دادگاه ارائه دهید در اینصورت بایستی تمام یا مقداری از مهریه خویش را برای زوج بخشش نمایید(در عسر و حرج ) . در صورت اثبات اعتیاد زوج بر دادگاه و موافقت عسر و حرج شما دادگاه حق طلاق را به شما و نیز حضانت طفل را بخاطر عدم صلاحیت پدر به شما خواهند داد

سلام تمامی مواردی که بیان کردید صرفا ادعا هست اگر معتاد هست باید سابقه بستری در کمپ داشته باشد یا کتک زده باید گزارش کلانتری یا شکایتی کرده باشید یا شهودی داشته باشید اگر شما بحاطر ضرب و جرح شکایت مطرح کنید میتوانید درصورت موفقیت در پرونده طلاق هم موفق بشید یا اگر اعتیاد شوهرتون ثابت شود هم در طلاق و هم حضانت رای بنفع شما صادر خواهد شد برای توضیحات بیشتر میتوانید از طریق خدمت مشاوره تلفنی بنیاد بهره مند شده تا راه درستی را در پیش بگیرید.