اصل و تصویر برابر اصل شده ی مستندات،که در احضاریه نوشته شده چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸,۵۶۵ #44241331

سلام
احضاریه ای مبنی بر دعوی اینجانب به طرفیت صندوق تامین خسارتهای بدنی مبنی برمطالبه دیه.
داخل احضاریه نوشته اصل و تصویر برابر اصل شده مستندات خود را به همراه داشته باشید، منظورچیست؟
من تمام مستندات رو قبلا ارائه دادم داخل پروندشه، دست دادگاه
فیلم بانک سپه در محل تصادف بوده که ازش تصویر رنگی گرفتم، اظهارات شاهدین بوده ک تو پرونده هست.
موتور سوار خلاف جهت حرکت کرده و با عابرپیاده که پدر بنده هست برخورد کرده و فرار کرده است.

من چه چیزهایی رو باید ب عنوان مستندات ارائه بدم؟
وکجا باید برابراصل کنم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما باید اصل تمامی مدارکتان را در دفتر خانه کپی برابر اصل کرده و تحویل دادگاه دهید

کپی مستندات شما قبلا درپرونده است . اما دفتردادگاه میخواهد اصل مدارک شما ببیند وآنها راتصدیق کند

با سلام
شما باید اصل تمامی مدارک را همراه با تمام کپی های آن که در دفتر خانه های اسناد رسمی کپی برابر اصل کرده اید
به دادگاه ارائه دهید.

باسلام
منظور اینه اگر غیر از مدارک ومستندات موجود در پرونده چنانچه دلایل و مدارکی هم دارید آنهارا ارائه دهید و دردفترخانه برابر با اصل کنید

من چه چیزهایی رو باید ب عنوان مستندات ارائه بدم؟
تمامی اسناد و مدارک خودتون را باید در جلسه رسیدگی ارائه نماید
وکجا باید برابراصل کنم؟
در تمامی محضر خانه ها می توانید این کار را انجام دهید

سلام خواهان باید اصول اسناد و مدارک را در جلسه رسیدگی ارائه نماید . در غیر این صورت با انکار خوانده ، دعوی قابل اثبات نمی باشد .

داخل احضاریه نوشته اصل و تصویر برابر اصل شده مستندات خود را به همراه داشته باشید، منظورچیست؟

یعنی اصل مدارک خودتونو ببرید و اینکه از همه ی مدارکتون یک بار در محضر خانه کپی برابر اصل بگیرید و آن هار ا هم ببرید