چطور برای موت فرضی اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۰۷ #44223461

سلام و عرضه خسته نباشید
ببخشید من پدرم ۱۰ سال پیش مفعود شده و تا الان خبری از ایشان نرسیده و اکنون سن ایشان ۶۳ سال است در این سال کارت ملی و شناسنامه اش دست من بوده
من میخواستم برای موت فرضی اقدام کنم باید کجا درخواست بدم و آیا موفق میشم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به توضیحات شما امکان صدور حکم موت فرضی در حال حاضر برای پدر شما وجود ندارد

با درود..
در اینخصوص با توجه به سن اعلامی وی، در حال حاضر طرح درخواست موت فرضی وی پڋیرفته نخواهد شد، چرا که یکی از شرایط فرض نمودن موت فرضی شخص غایب، ده سال غیبت ایشان به شرط داشتن ۷۵ سال شخص مفقود می باشد..

سلام.فعلا تا رسیدن سن پدرتان به ۷۵ سالگی امکانپذیر نیست و در حال حاضر میتوانید صرفا دادخواست تحویل اموال دهید.

درود
در فرض مطروحه امکان پذیرش موت فرض مطابق ماده ۱۰۲۰قانون مدنی وجود ندارد .

با درود این امکان برای شما فعلا میسر نیست

درود

خیر صدور حکم موت فرضی برای شما امکان ندارد

با توجه به سن ایشان امکان طرح خواسته موت فرضی برای شما وجود ندارد، ۱۲ سال دیگر در صورت تداوم همین شرایط امکان آن به وجود خواهد آمد