منظور از وقت نظارت یعنی چه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵,۸۸۰ #44206866

با سلام
من تصادف داشتم که همه مراحلشو رفتیم دیروز پرونده به دادگاه ارجاع شده، امروز تو سامانه ثنا نگاه میکردم، نوشته:
پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ ۹۸.۹.۳۰ می باشد.
یعنی دادگاه در این تاریخ برگزار میشه؟
لطفا کمک کنین.
با تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.
در مواردی لازم است پرونده مطروحه تحت نظر دادگاه قرار گرفته تا نسبت به آن تصمیم گیری شود. در این هنگام وقتی در دفتر تعیین اوقات دادگاه داده ثبت می شود تا پرونده از گردش رسیدگی خارج نشود و چنانچه پرونده از هر حیث آماده انشاء رای است، رای قاطع صادر شود. به آن وقت داده ثبت شده در فتر دادگاه " وقت نظارت " یا وقت احتیاطی گفته می شود. وقت نظارت در قانون پیش بینی نشده است. از طرفی احتمال دارد در پرونده نیاز به نظریه کارشناسی و .... باشد که تا وصول آن پرونده در دادگاه مانده و برایش وقت نظارت تعیین می گردد.

سلام
خیر جلسه تشکیل نمیشود.
وقت نظارت مربوط به دفتر دادگاه است و دادگاه منتظر تکمیل تحقیقات و یا ایجاد فرصتی برای بررسی تحقیقات سابق پرونده است تا در صورت تکمیل بودن تحقیقات رای صادر کند و الا تحقیقات خود را تکمیل کند. موفق باشید.

یعنی دادگاه پرونده را ملاحظه میکند . یعنی جلسه برگزار نمیشه

سلام و وقت بخیر
تعیین وقت نظارت یا وقت احتیاطی به این منظور تعیین می شود که پرونده از جریان رسیدگی خارج نشود و در دفتر وقت ها ثبت می شود که در موعد معیین به نظر رئییس شعبه برسد.

تعیین وقت نظارت به این معنی است که پرونده از روند اجرایی خارج نشود و حضور طرفین در وقت تعیین شده نیاز نیست و بابت یادآوری در خصوص بررسی پرونده توسط مقام قضایی است.

سلام
وقت نظارت بازه زمانیست که با اتمام آن پرونده به رویت مقام قضایی خواهد رسید.
ممکن اسن پرونده نیاز به استعلام یا نظریه کارشناس داشته باشد و تا این مدارک تکمیل گردد وقت نظارت تعیین می شود.