چگونه میتوانم ثابت کنم در تاریخ مقرر در دادگاه حاضر شدم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۳۳ #44205550

سلام بنده در تاریخ ۲۴ ابان وقت دادگاه جهت استماع شهادت شهود داشتم که همراه شاهدین خود حاضر شدم اما قاضی نبود درضمن خواهان هم حضور نداشت بنده به عنوان خوانده بودم حال قاضی رای داده که به علت عدم حضور خوانده و خواهان و عدم حضور شاهدین رای به خواهان داده و بنده را محکوم کرده که قضیه به نظر بوداره چطوری ثابت کنم درضمن شاهدین بنده در دفترخانه اقرار به امدن کرده اند که وکیل بنده گفت دلیل محکمتری میخواهیم همه چیز پرونده به نفع من هست اما قاضی....پیچونده.....ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
اگر در جلسه حضور نیافته اید (ولو قاضی حضور نداشته ‌‌)، تصمیم مقام قضایی صحیح است.
در این زمینه بهتر است با وکیل خود که به پرونده اشراف کامل دارد مشورت کنید.

نظر به اینکه قاضی در جلسه دادرسی حضور نداشته جلسه دادرسی باید تجدید می شد لذا ضمت تجدید نظر خواهی موضوع را از طریق سرپرست مجتمع و مراجع نظارتی مستقر در مجتمع پیگیری نمایید

سلام در مهلت مقرر تجدیدنظر خواهی نموده و به عدم حضور قاضی و حضور شهودین به استناد دوربین دادگاه و یا تاییدیه دفتر مبنی بر حضور شما و شهود اشاره نمایید

با سلام
ضمن تجدیدنظر خواهی میتوانید با معرفی همان شهود به انضمام استشهادیه مبنی بر اینکه خود و گواهان در وقت مقرر حاضر شده اید و اینکه در آن تاریخ به لحاظ بلاتصدی بودن شعبه عملا جلسه رسیدگی تشکیل نشده نتیجه مطلوب بگیرید.

نیازی به اثبات نداری چون قاضی دادکاه درمرخصی بود

با سلام.یکی از موجبات رسیدگی به دعوا حضور قاضی شعبه میباشد.در این مورد چون قاضی محترم حضورنداشتند،جلسه باید تجدید میشد..میتوانید از مهلت تجدیدنظرخواهی خود استفاده نمایید و تمامی دلایل و مدارک خود را ضمیمه لایحه تقدیمی نموده و به رای صادره اعتراض کنید..

با سلام.یکی از موجبات رسیدگی به دعوا حضور قاضی شعبه میباشد.در این مورد چون قاضی محترم حضورنداشتند،جلسه باید تجدید میشد..میتوانید از مهلت تجدیدنظرخواهی خود استقاده نمایید و تمامی دلایل و مدارک خود را ضمیمه لایحه تقدیمی نموده و به رای صادره اعتراض کنید..