در صورتی که حکم تخلیه ملک به صورت غیابی گرفته باشم مستاجر می تواند به آن اعتراض کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴,۷۰۳ #44205530

سلام من حکم تخلیه آپارتمانم را غیر حضوری از شورای حل اختلاف گرفته ام آیا مستاجر میتواند معترض شود دراین صورت چه باید کرد؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر غیابی باشد بله قابل اعتراض است

باسلام
چنانچه مستاجر یا وکیل ایشان در جلسات شورا حضور نداشته و یا لایحه یا دفاعیات خود را تقدیم نکرده باشد،رای صادره غیابی بوده و در این صورت ظرف مهلت ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ قابل واخواهی در همان شعبه صدور رای می باشد و در صورت قبولی واخواهی اجرای رای متوقف خواهد شد.

در صورت واخواهی و صدور قرار قبولی واخواهی اجرای حکم متوقف میشود

حکم غیابی در مهلت قانونی ۲۰ روزه قابل واخواهی در همان دادگاه است.

واخواهی در رعایت اصل تناظر و از قواعد آمره بوده و در صورت واخواهی و صدور قرار قبولی واخواهی اجرای حکم متوقف میشود

با سلام
بله مستاجرشما میتواند از طریق واخواهی اعتراض خود را اعلام کند در صورتی که ادله ایشان مورد قبول شورای حل اختلاف واقع شود حکم اجرا نمی گردد در غیر اینصورت حکم تخلیه اجرا می شود.