در خصوص خوردن مشروب و حمل آن قاضی چه تصمیم و مجازاتی در نظر خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۵ #44200132

باسلام من بهمراه دو نفر از دوستان داخل خودرو بنده مقدار کمی مشروب مصرف کرده بودیم و گشت نیرو انتظامی ما را گرفت.ماشین توسط پلیس راهور توقیف شدفردا صبح به دادسرا منتقل شدیم.فعلا با قرار وثیقه آزاد هستیم.تست الکل من ۱۴ درصد و دوستم ۲۴ درصد بود.و حمل مشروب دوستم به عهده گرفته.الان رای قاضی چیست؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

به موجب ماده ۲۶۴ قانون مجازات اسلامی مصرف مسکر (شرب خمر) موجب حد است. یعنی مرتکب شرب خمر به مجازات ۸۰ ضربه شلاق محکوم میشود. سوء پیشینه جرم شرب خمر تا دوسال در سابقه شما موثر است.

البته تا قبل از صدور رای و برگزاری دادگاه میتوان با انجام مواردی جهت تخفیف مجازات و یا تبرئه مرتکب اقدام نمود که پیشنهاد می کنم حتما با کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سلامت و سربلند باشید.

شرب خمر شلاق حدی دارد و حمل مشروبات الکلی مجازات حبس. شلاق تعزیری و جزای نقدی خواهد داشت.