ضامن اقساط را پرداخت کرده ولی برای مطالبه مبلغ اقساط فرصتی نمی دهد تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۴ #44198494

با سلام من یک وام ازدواج بنام خانمم گرفتم که اون وام به دوستم که مادرش هم ضامن شد دادم بانک یک ضامن کاسب هم خواست که یکی از دوستان پروانه کسب گذاشت اون دوستم که وام بهش دادم چندتا از قسط هارو نداده حساب ضامن ها بسته شد ک یکی از ضامن ها هم مادر خودش بود اون یکی دوستم که پروانه گذاشته بود مبلغ قسط عقب افتاده را پرداخت کرده که دومیلیون و سیصد تومن هست همین امروز پرداخت کرده و حساب ها بسته شده و همین امروز هم میگه بهم پول بده وگرنه شکایت میکنم میخوام بدونم باید چیکار کنم هرچی بهش میگم یک هفته فرصت بده میگه شکایت میکنم تا شب پولم جور کن ترسم از خانمم هست که وام بنام اون بوده تروخدا یکی راهنماییم کند متشکرم.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
بهرحال شما موظف به پرداخت مبلغ واریزی ضامن هستید درصورت دادخواست حقوقی از جانب ایشون هم چندماه زمان می برد تا به نتیجه برسد درهمین پروسه چندماهه شما میتونید مبلغ رو تهیه کنید و درصورت عدم توان مالی هم دادخواست اعسار دهید که تقسیط شود ولی پذیرفتن اعسار 2/300 میلیون تومان تقریبا پذیرفته نمیشود ولی بازهم بستگی به قاضی رسیدگی کننده دارد.

با درود فراوان
چک یک هفته ای به ایشان بدهید و ایشان هم اگر بخواهد شکایت کند یکماه طول میکشد تا زمان دادگاهش فرا برسد .

سلام اگر طرح دعوی کند زمان بر است اما شما سعی کنید فورا طلب ایشان را پرداخت کنید .