آیا امکانش هست با پیگیری حسابمو باز کنم و آیا این کار من جرم محسوب میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۵۹ #44185597

سلام
چند هفته میشه با یه سایت شرط بندی فوتبال آشنا شدم
برا شارژ حساب کاربریم طی این هفته ها مبلغی رو به شماره کارتی که تو سایت بود انتقال میدادم
و حساب کاربریم رو شارژ و شرط بندی میکردم...
امروز متوجه شدم کارتی که باهاش پول رو انتقال میدادم مسدود شده و نمیشه ازش برداشت کرد
با بانک تماس گرفتم و گفتن به دستور مقام قضایی بندرعباس مسدود شده
میخوام ببینم آیا امکانش هست با پیگیری حسابمو باز کنم و آیا این کار من جرم محسوب میشه و آیا باید جریمه بدم و زندان هم برم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شرط بندی و قمار جرم محسوب میشود
احتمال قوی به خاطر همین موضوع حساب مسدود شده و مراتب را باید حضورا پیگیری نمایید

وقتی حساب شما بدستور مقام قضایی مسدود باشد باید به دستور همان دادگاه صادر کننده دستور باز شود. از دادگاه باید در خصوص نوع اتهام سوال نمایید. اگر اتهام شرکت در قمار باشد یک تا ۶ ماه حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق میتواند داسته باشد، حبس تا سه ماه قابل تبدیل به جزای نقدی است

سلام
باید موضوع را از طریق مقام قضایی پیگیری نمایید
در صورتی که جرمی از جانب شما اتفاق نیفتاده باشد می توانید رفع انسداد نمایید

سلام
شرط بندی جرم است و مجازات آن حبس و جزای نقدی می باشد برای رفع انسداد از حساب تان باید به دادگاه بندر عباس مراجعه کنید.