بعد از چند روز رای صادر میشه و رای به نفع کی میاد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۶۹ #44169123

با سلام
ملکی را در تاریخ ۹۷/۱۰/۱۴ خریداری کردم که در مبایعه نامه نوشته شد که مابقی ثمن را باید تا ۹۷/۱۰/۳۰ پرداخت و‌در غیر این صورت معامله فسخ میشود.
هنگام عقد قرار داد توافق شد که مابقی ثمن را طی یک فقره چک تضمین شده بانک هنگام انتقال سند تحویل دهم
۸ روز قبل از موعد مقرر چک را تهیه و به بنگاه دار تحویل و به فروشنده اطلاع دادیم
که فروشنده به دلیل ارزان فروختن و گران شدن ملک از دریافت چک و انتقال سند به طور کل سرباز نمود
و گفت که زن بنده در دادگاه کار میکند و برو هر کاری دوست داری بکن
فروشنده گواهی امضا شده مبنی بر امتناع ورزیدن از دریافت چک بمن داد و کار به دادگاه کشید.
البته من همان روز (۸ روز قبل از موعد) اظهار نامه مبنی بر اماده گی نسبت به مابقی ثمن و امتناع ورزیدن نسبت به دریافت چک ارسال کردم
حقیقتا به دلیل نفوذ همسرشان رای بدوی به نفع ایشان صادر شد به دو دلیل
۱) ثبت نکردن اسامی شهود در سامانه ثبت قضایی
۲)واریز نکردن‌پول و خودسرانه چک گرفتن
اعتراض زدیم و رفت تجدید نظر
اینبار با جلب ثالث علیه شهود و بنگاه دار
دادگاه شهود را احضار و شهود هم علیه فروشنده گواهی دادند
بیست روز بعد پیامک اومد برام که جلسه رسیدگی مجدد مبنی بر ابراء اثبات دین
دوباره جلسه تجدید نظر همراه باشهود
اینبار هم شبیه بار قبل شهود اظهاراتشون رو نوشتن و گفتند و فروشنده کلا تکذیب میکرد فقط
الان ۲۰ روزه که از جلسه میگذره
خواستم بپرسم کار من بکجا ختم میشه؟
ممنون

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد

بادرودوسلام نتیجه رسیدگی غیرقابل پیش بینی می باشد.

زمان و نتیجه رسیدگی را نمیتوان پیش بینی نمود.

قابل پیش‌بینی نیست.....

بادرودوسلام زمان و نتیجه غیرقابل پیش بینی می باشد.

درود
نتیجه به عوامل متعددی دارد.

زمان و نتیجه قابل پیش بینی نیست