چطوری میتونم از خودم در مقابل شکایت کارخانه بابت مبلغ باقیمانده وام دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۵ #44147919

باسلام
بنده در یک کارخونه کار میکردم ماه گذشته بر اثر درگیری با یکی از همکاران از کار اخراج شدم با توجه به اینکه بنده ۲۵ میلیون از کارخانه وام گرفته بودم و ماهیانه ۶۰۰ تومن از حقوقم کسر میشد و حالا که بیکار هستم و از حقوق ناچیز بیمه بیکاری استفاده مینمایم و توان پرداخت کلی و یا اقساط با مبلغ بالا را ندارم.
چطوری میتونم از خودم در مقابل شکایت کارخانه در قبال مبلغ باقیمانده وام ازخود دفاع کنم؟
در ضمن یک چک از بابت تضمین پرداخت اقساط و یک سفته از بابت حسن انجام کار از من دریافت شده است
لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،
بدون مشاهده مفاد قرارداد و نیز تعهدات متقابل شما در قرارداد اخذ وام از کارخانه نمیشود اظهار نظر درستی نمود. ولی چنانچه توافق بر پرداخت ماهیانه ۶۰۰ هزار تومان بوده و در قرارداد قید گردد کارخانه نمیتواند کل مبلغ را یکجا از شما مطالبه نماید.
ولی در صورتی که نتوانید اقساط مذکور را پرداخت نمایید در صورت مطالبه اقساط از جانب کارخانه و محکومیت شما بر پرداخت ، بایستی دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به تقدیم نمایید. البته در صورتی که اموالی به عیر از مستثنیات دین اگر داشته باشید کارخانه میتواند با توقیف آنها و مبلغ حاصل از فروش ان محکوم به را وصول نماید.