آیا با داشتن رسید عادی طرف مقابل می تواند زیر حرف هایی که زده بزند و شکایت نماید؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۷,۱۰۸ #44145564

سلام
بنده ۲۲ ماه پیش سیستم رزرواسیون بلیط هواپیما از شرکتی خریداری کردم و بعد یک ماه یکی از دوستان صمیمی بنده هم درخواست کردن براشون بخرم و بنده براشون خریدم تا مدتی کار می کردند و در اسفند ۹۷ بنده بابت فروش مقداری سکه که از قبل ارازن بود خریداری کرده بودم و وقتی سکه چند برابر شد قصد فروش داشتم هیچ طلافروشی نمی خریدن بخاطر نوسانات ارز و طلا و این بنده خدا پیشنهاد داد به ایشان بفروشم و چند روزه پول رو میدن و بلاخره به ایشان دادم و ایشان مقداری از بنده طلب داشتن و نیز امتیاز رزرواسیون سایت فروش بلیط خودشون رو بابت مقداری از بدهی به من واگذار کرد و برای بقیه پولم سفته داد و برگه ای که تایپ کرده بودند که بابت بدهی که به من داشته مقداری طلب از من داشته و نیز سایت خودش رو به بنده واگذار کرده و دیگه هیچ مبلغی از من نمیخواد جز مبلغی که من از ایشون میخوام خلاصه موقع سررسید رسید و باید مبلغ رو به بنده میداد و طبق برگه بعد از پرداخت بنده رسید ها و سفته ها رو به ایشان برگردانم ولی ایشان پرداخت نکردن بلاخره بعد دو سه ماه مجبور به ارسال اظهار نامه شدم و ایشان زنگ زدن مهلت گرفتن و در این مدت از بنده شکایت مبنی بر کلاهبرداری کردن و ادعا کردن که برگه سفید امضا و انگشت است و نیز ادعا کردن سال قبل سایت رو چون درصد سودش پایین بوده سرش رو کلاه گذاشتم با مبلغ بالا بهشون فروختم .
الان چند سوال دارم
۱- وقتی ایشان سایتی رو طبق برگه ای که بین ما بوده در انتهای متن تایپی امضا و انگشت زده شده و زیر متن تایپی هم نوشته این برگه مورد تائید و صحت بنده می باشد و ... بازم انگشت و امضا کرده ایا می تونه مدعی بشه که این برگه سفید بوده با اینکه ایشان استاد دانشگاه و عضو هئیت علمی دانشگاه است. بنده حتی به بازپرسی درخواست کارشناسی دادم که معلوم بشه چون دو جا انگشت زده یکی انتهای متن که انگشتی که زده رو یه متن بوده و یکی پاین تر از متن که اگر انگشت روی متن باشه یعنی درست است و اگر زیر پس یعنی سفید بوده ولی بازپرس محل نگذاشت و حتی گفتم اگر متنی نبوده چرا در انتها با دیت خط خودش نوشته این برگه مورد تائید و صحت بنده بوده
۲. وقتی ایشان در دو رسید یکی رسید تایپی و دومی رسید با دست خط خودش در یک برگه a۴ از اول تا اخر باز توضیح داده برگه قبلی هم مورد تائید است و تا این تاریخ از بنده مبلغی نمیخواد و بدهی به ایشان ندارم و بعد از پرداخت مبلغ ۵ فقره سفته رو باید من به این شخص بدهم ایا شخص میتونه بگه من این دو برگه یکی تایپی و یکی با دست خط خودش که اعتراف کرده رو قبول نکنه بگه من نمی دونستم و نوشتم بگه قبول ندارم
۳- وقتی در برگه ما بین یکدیگر که امضا و انگشت خورده که سایت رو واگذار کرده بابت بدهی ایشان به بنده ایا می تونه بعد چندین ماه بخاطر فرار از بدهی ایشان به من، بعد بیاد الکی مدعی بشه ۲۰ ماه پیش وقتی این سایت رو از ایشون خریدم سم رو کلاه گذاشته و چون درصد درامد سود سایت پایین بوده اگر اینطور بوده چرا ۲۰ ماه پیش شاکی نشده چرا وقتی برگه داده و واگذار به من کرده ادعا نکرده و به همون قیمت به بنده داده و چرا ۸ ماه بعد واگذار کرده وقتی من مدعی پولم شدم بابت بدهی که به من داره برای فرار از پرداخت این ادعا رو کرده
الان بازپرسی چون اشناش بود قرار نهایی به مجرمیت بنده به کلاهبرداری صادر کردن و گفتند می تونید اعتراض کنید و نیز میره به دادگاه دست قاضی باید چکار کنم. حتی اس ام اس هاش هست که گفته چشم پرداخت می کنم وقت بدهو چند پیامکش یا دو رسید یکی تایپی و یکی با دست خط ایشون همه با امضا و اثر انگشت و نیز سفته. باید چکار کنم و باید چکار کنم که این برگه هایی که به من داده و سفته و اس ام اس همه مدراک من هست و اینکه ایشون از بنده نه برگه ای داره و نه مدرکی فقط با صحبت کردن ادعا کرده و اونم چون بازپرس یکی از آشنایان این شخص است و اینکه محل وقوع جرم یعنی قرار داد و تحویل سکه و گرفتن سفته تهران بوده و چرا باید در شهرستان خودش در استان دیگه شکایت کنه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود نسبت به سند عادی مبتوان انکار و تردید نمود

بادرود/ قرار مجرمیت شما بعلت ادعا طرف به سفید امضا بوده .شما به راحتی میتوانید اثبات کنید با مدارکی که دارید ۱-وجود معامله فی مابین ۲- وجود سفته در دست شما // دادگاه نمیتواند نظریه کارشناس نادیده بگیرد. بابت صلاحیت دادگاه .قاضی میتواند متهم را دستگیر واقدامات وبازجویی انجام دهد اما باید برونده به محل عقد قرارداد ارسال کند/اول اعتراض به رای بدوی /ودرلایحه اعتراضی بعنوان ایراد به عدم صلاحیت اشاره بفرمایید

سلام تمامی دلایل هرچند سند عادی نیز مدرک محسوب میشود ولی خوانده میتواند انکار کند

درود شما با اظهار کارشناسی و در صورت لزوم هیعت کارشناسی میتونین ادعای طرف مقابل را باطل اعلام کنید و پیشنهاد میگردد در مورد خواسته خود از طریق تشکیل پرونده حقوقی اقدام نمایید

سلام‌با شرایطی که توضیح دادید امکان سو استفاده از سفید امضا بعید به نظر میرسد حتما ایراد عدم صلاحیت مرجع قضایی را مطرح نمایید لایحه ای مستند و مستدل نیز تقدیم مراجع قضایی نمایید

سلام.‌ ادعای طرف مقابل به تنهایی مهم نیست. شما نیز ادله و مستندات خود را به دادگاه ارایه نمایید و خواستار ارجاع به کارشناس شوید. بعد از بررسی کارشناس اعلام نظر میکند و قاضی براساس آن حکم می دهد. موفق باشید.

باسلام صلاحیت دادگاه باید یا در محل خوانده باشد یا در محل وقوع قرارداد یا اگر مجهول المکان باشد در محل خود خواهان باشد اگر غیر از این است . عدم صلاحیت را بخواهید تا روال پرونده عوض شود