بانک حساب ضامن من را بسته؛ چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۲ #44135112

سلام.
بانک به علت اینکه اشتباه کردند و مبلغی از وام من را بلوکه نکردند(مبلغ ۹ میلیون تومان قبل از دریافت وام واریز کردم تا بلوکه کنند) و من چند روز بعد از واریز وام مبلغ که میتوانم منتقل یا برداشت کنم از باجه پرسیدم و پول را منتقل کردم . در ضمن وام را بیمه اجباری کردند در صورتی اختیاری بوده است
بعد از ۳ ماه از واریز وام بانک متوجه بلوکه نشده شده است و با من توافق کردند مبلغ بیمه را چون اختیاری بوده و از طرف خودشان مشکل بوده هزینه را برگردانند و من هم مبلغ ۹ میلیون را بلوکه کنم.
ولی بانک الان حساب ضامن من را بسته است
لازم بذکر است حساب ضامن من در همان باتک است و تمام اقساط به موقع پرداخته ان.
ممنوت

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازبازرسی بانک پیگیری نمایید.

بانک نمی تواند چنین اقدامی کند، بلوکه کردن مبلغ هم غیرقانونی است و از طریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری است

با احترام میتوانید از طریق بازرسی بانک پیگیری کنید.

درود
مشکل را از بانک پیگیری کنید.

از طریق بازرسی و سرپرستی بانک موضوع را پیگیری کنید

باسلام
بانک نمیتواند درصورت پرداخت اقساط حساب ضامن را مسدود نماید

به نظر میادبخاطر اون ۹میلیون حساب ضامن را بستن