اعسار مهریه چگونه تقاضا شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۹ #44120981

با سلام
من ساکن تهران هستم و خانه نیز در تهران اجاره کردم برای زندگی
خانمم بوشهره و بوشهر دفترخانه ازدواج رفتیم
حال از خانه رفته به بوشهر و در دفترخانه بوشهر مهر را اجرا گذاشته
برای اعصار باید چکار کنیم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما می توانید از تهران دادخواست اعسار بدهید ولی باید محکوم شده باشید که دادخواست اعسار بدهید
یا اینکه در بوشهر دعوی تقابل بدهید و دادخواست اعسار و تقسیط بدهید تا توامان با دعوی مهریه یکجا رسیدگی شود

بعد از دادن دادخواست مطالبه مهریه توسط زوجه و رسیدگی به ان بعد از صدور حکم محکومیت به پرداخت و قطعیت رای شما دادخواست اعسار را مطرح کنید ضمن این که رسیدگی به مهریه و همچنین اعسار در دادگاه بوشهر است بعد از صدور حکم مهریه تا زمان اجرای رای شما برای دادن دادخواست اعسار و ثبت میتوانید ان را در دفتر خدمات قضایی شهر تهران هم ثبت کنید اما رسیدگی در دادگاه بوشهر است

دادخواست اعسار از پرداخت مهریه بدین همان دادگاهی که مهریه درخواست شده برای اثبات اعسارتون هم ۲ شاهد لازمه البته قاضی سایر شرایط جنابعالی هم در نظر میگیرن

با سلام
پس از این که به پرونده در دادگاه رای صادر شد.میتونید از خدمات قضایی دادخواست اعسار ثبت کنید.

سلام.
در ابتدا اگه اموالی داشته باشید اعم از ملک،خودرو،حساب بانکی و...توسط اداره ثبت استعلام و توقیف می شود،در غیر اینصورت پس از مراجعه همسرتان به دادگستری جهت مطالبه و احیانا صدورحکم جلب شما میتوانید با تحویل دادخواست اعسار به شعبه ای همسرتان تقااضای مطالبه کرده نسبت به تقسیط آن اقدام کنید.

پس از اجرای ثبت از دادگاهی که همسر شما مطالبه مهریه نموده و شما محکوم به پرداخت مهریه میشوید دادخواست اعسار بزنید.

باید در دادگاه محل اقامت همسر در بوشهر طرح دعوی صورت پذیرد . البته ثبت دادخواست از دفاتر خدمات قضایی سراسر کشور امکانپذیر است .