۳ سال از همسرم جدا زندگی می کنم برای طلاق دادن وی بدون اینکه هیچ ادرسی از وی ندارم چه طور باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۳ #44087048

سلام و خسته نباشید ۳ سال پیچ بدلیل یسری اخلاق هاش جرو بحث کردیم و یه روز که در منزل نبودم تمام وسایل و. مدارک و بردن کاری به این ندارم و یه بچه ۸ ساله هم دارم که با من زندگی میکند تو این ۳ سال هیچ زنگ و پیغامی ندادیم و از هم اطلاع نداریم و طلاق نگرفتیم ولی من همون موقع یه اظهار نامه عدم تمکین فرستادم براش. سوالم اینه چطوری میتونم طلاق ازش بگیرم هیچ آدرسی هم ازش ندارم؟ آیا اون اظهار نامه که فرستادم برش تاثیری دارد؟ چه راهی حلی هست که بتوانم طلاق بگیرم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طلاق به لحاظ ترک منزل
چون آدرسی ندارید از شوهر ، نشر آگهی میشود .

شما می توانید به طور غیابی همسر خود را طلاق دهید