آیا با توجه به تعهد ثبتی زوجه برای تمکین پس از گرفتن حق طلاق، زوجه میتواند برای گرفتن مهریه و طلاق اقدام کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۴۳ #44083536

به همسرم حق طلاق و حضانت داده ام و در قبال آن تعهد ثبتی برای تمکین و برگشت به خانه را داده ولی الان ۴ ماهه با کمک خواهر و شوهر خواهرش از خانه فرار کرده و در خانه پدرش زندگی میکند و درخواست طلاق و مهریه را داده است.
نظر شما برای رای دادگاه چیست؟من چه کاری بکنم؟
کمکم کنید.

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . عدم بازگشت ایشان به زندگی فقط نفقه ایشان را ساقط میکند و برای شما در نهایت حق درخواست تجویز ازدواج مجدد ایجاد می کند که با توجه به حق طلاق که دارد در واقع نفع و ضرری در آن متصور نیست .

شما نباید به ایشان حق طلاق میدادید اگر وکالت شما قابل عزل است به دفتر خانه مراجعه کنید و ایشان را عزل نمایید

متاسفانه شما خود با علم و رضایت به ایشان حق طلاق داده اید وعملا ایشان می تواند از شما طلاق بگیرد و شما نمی توانید کاری کنید
مگر اینکه وکالت شما بلاعزل نبوده باشد که می توانید وکیل را عزل کنید

وقتی زوجه دادخواست طلاق داده بخاطر داشتن حق طلاق .‌الزام به تمکین شما معنا ندارد