آیا امکان باطل کردن سند و برگشت منزل وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۴ #44082162

بنده از طریق پدرم یک منزل خریداری کردم که قولنامه و ثمن معامله از طرف پدرم انجام گرفت ولی وکالت کاری به نام من بود، بنده بعد از تنظیم سند چون بنده نمیتوانستم مسکن مهر به نامم بزنم به نام شخص صاحب امتیاز سند زدم، بعد ها به خاطر گرمی زندگی وکالتم رو به نام همسرم تفویض کردم، حال ایشون منزل رو به نام خودشون زدند و بنده رو از منزل بیرون کردند.
آیا امکان باطل کردن سند و برگشت منزل وجود دارد؟
در ضمن هیچ قولنامه ای بین همسرم و بنده نوشته نشده و ثمنی هم رد و بدل نشده.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات امکان ابطال سند نیست

امکان ابطال سند نیست ولی وجه آن قابل مطالبه است

تنها باید بتوانید به هرطریق ممکنی اثبات کنید که شما وجه این ملک را به ایشان هبه یا قرض داده بودید و حال تقاضای استرداد آن را دارید

سلام
سلام میتونین با اثبات پرداخت وجه منزل، دادخواست مطالبه وجه تقدیم دادگاه بفرمایید